Seneste opdateringer

  • Manual Underviser
  • Manual Studerende
  • Alle i Praktikportalen har mulighed for at oprette et dialogforum. Dialogforum er en gruppe til kommunikation og dialog. Denne gruppes medlemmer kan gå på tværs af niveauer så vel som professionshøjskoler. Dette betyder at en vejleder og underviser kan deltage i en gruppe sammen med alle studerende på et hold, eller undervisere på tværs kan have en gruppe på tværs af professionshøjskoler.

    Man kan oprette lige så mange dialogfora, man har lyst til.

    Manual Studerende
  • Updated on: Mar 13, 2024

    Sådan opretter du et dialogforum

    Alle i Praktikportalen har mulighed for at oprette et dialogforum. Dialogforum er en gruppe til kommunikation og dialog. Denne gruppes medlemmer kan gå på tværs af niveauer så vel som professionshøjskoler. Dette betyder at en vejleder og underviser kan deltage i en gruppe sammen med alle studerende på et hold, eller undervisere på tværs kan have en gruppe på tværs af professionshøjskoler.

    Man kan oprette lige så mange dialogfora, man har lyst til.

    Manual Studerende
  • Updated on: Mar 13, 2024

    Det finder du i menuen

    Hvis de studerende du skal have i praktik på dit praktiksted, ikke fremgår af forsiden, kan det skyldes at deres praktikperiode ikke er gået i gang endnu inde i Praktikportalen. Det er kun studerende på aktuelle praktikforløb, der fremgår af forsiden. For at se de studerende, du skal have i en fremtidig (eller tidligere) periode, skal du gøre således:

    Manual Underviser
  • Når et praktikforløb er i gang, vil du få notifikationer, når du skal huske f.eks. at uploade dokumenter, skal til vejledningsmøder, m. m. I disse perioder kan der komme mange notifikationer, og man kan derfor med fordel bede om at få en daglig opsamlingsmail, i stedet for en ny mail for hver notifikation.

    Manual Studerende
  • I Praktikportalen vil der typisk være aktiviteter der skal godkendes af enten vejlederen, underviseren eller den studerende. Hvordan dette gøres som underviser, fremgår herunder.

    Manual Underviser
  • Der er forskellige muligheder for at uplaode dokumenter.

    Ved nogle aktiviteter kan der uploades dokumenter til den enkelte studerende på en specifik aktivitet.

    Alternativt kan man uploade dokumenter via dialogforum (link).

    Manual Underviser