Vejledninger til PraktikportalenVelkommenPraktikstedspersonaleAdministratorSådan tildeler du vejledere og eksaminator til studerende

Sådan tildeler du vejledere og eksaminator til studerende

For at kunne tildele vejleder og eksaminator til en eller flere studerende, skal du først:

1. Klikke på fanen "Praktik/ klinik ".

2. Klikke på "Praktikvejlederoversigt/ klinisk vejlederoversigt"

3. Vælg den aktuelle periode

4. Vælg den aktuelle praktikperiode/ klinikperiode

5. Vælg det aktuelle praktiksted/ klinik

6. Herefter fremkommer det personale, der er til rådighed. Marker den person, du vil tilknytte til en eller flere studerende som enten vejleder eller eksaminator (det er muligt at tilknytte mere end en vejleder til de studerende, men kun én eksaminator)

7. Her vil de studerende, som endnu ikke har fået tildelt vejleder fremgå. Marker den eller de studerende, som skal have tilknyttet den før valgte vejleder.

8. Her vil de studerende, som endnu ikke har fået tildelt eksaminator fremgå. Marker den eller de studerende, som skal have tilknyttet den før valgte vejleder som eksaminator.

9. og 10. Når man har markeret vejleder og studerende, klikker du på knappen "Tilknyt", som er blevet grøn.

11. Sådan ser det ud, når den studerende har fået tildelt vejleder.

12. Hvis vejleder skal ændres, kan den allerede tilknyttede vejleder slettes ved at trykke på knappen "Slet", hvorefter step 6, 7 og 9 gentages.

13. Sådan ser det ud, når de studerende har fået tildelt eksaminator. Der kan kun tilknyttes én vejleder som eksaminator til en studerende.

14. Hvis eksaminator skal ændres, skal den allerede tilknyttede eksaminator slettes ved at trykke på knappen "Slet", hvorefter step 6, 8 og 10 gentages.