Opret praktikuddannelsesplan på udbudssted (Trin 17)

Alle studerende skal have en praktikuddannelsesplan, før de kan blive placeret i praktik. UC-personale kan håndtere praktikuddannelsesplanen individuelt, arbejde med mange studerende på én gang eller sætte den op på udbudssted således at studerende automatisk tildeles uddannelsesplanen ved studiestart.

En praktikuddannelsesplan er altid tilknyttet en praktikforløbsskabelon og uddannelsens fagkrav. En studerende i et uddannelsesforløb kan have flere praktikforløb undervejs og derved være tilknyttet flere forskellige praktikforløbsskabeloner. Praktikuddannelsesplanen definerer, hvilke praktikperioder der skal opfylde hvilke fagkrav. Når den studerende bliver placeret i praktik i en given periode, vil fordelingsmotoren kigge på, hvilke fagkrav der er sat på den studerendes praktikforløb og matche det med praktikpladser, der har bekræftet, at de opfylder de samme fagkrav.

 

Opret praktikuddannelsesplan på udbudsted - således at studerende automatisk tildeles praktikuddannelsesplanen ved studiestart.

  1. Tryk på ”Uddannelse” i menuen til venstre.
  2. Tryk på ”Studieordning”.
  3. Tryk på den studieordning, der er aktuel.
  1. Sæt flueben i feltet "Opret automatisk uddannelseplan ved indlæsning".
  2. Tryk "Gem"
  1. Tryk på "Udbudssted".
  2. Tryk på udbudsstedet som du ønsker at arbejde med.
  1. Tryk på "Uddannelsesplan skabelon".
  1. Tilføj nu de praktikforløb du ønsker på skabelonen.
  2. ... og de Fagkrav du ønsker.