Vejledninger til PraktikportalenVelkommenUddannelsesadministratorUnder praktikken- Sådan tilføjer jeg praktikvejleder og eksaminator til studerende

- Sådan tilføjer jeg praktikvejleder og eksaminator til studerende

Som uddannnelsesadministrator kan du tilføje praktikvejleder og eksaminator til studerendes individuelle praktik/klinikforløb. Dette kan gøre på flere måder, men for at bevare overblikket, viser vi her hvordan man tilføjer praktikvejleder og eksaminator til studerende på de individuelle praktik/klinikforløb, efter de studerende er blevet fordelt på  praktikplads.

  1. Vælg Mine praktikker i menuen Praktik.
  2. Vælg uddannelse, evt. udbudssted, periode og evt. praktik/klinikforløb.
  3. Vælg den studerende, som skal have tilknyttet praktikvejleder og eksaminator.

4. Vælg Detaljer fanen i den vandrette menu.

5. Scroll ned på siden og find Eksaminator rubrikken. Fremsøg den rette eksaminator og vælg Tilføj og gem (der kan kun tilknyttes én eksaminator).
6. Scroll lidt længere ned på siden og find Praktikvejledere rubrikken. Fremsøg den/ de rette praktikvejledere og vælg Tilføj og gem (der kan tilknyttes flere
   praktikvejledere).

Tilføj praktikvejleder til flere studerende ad gangen

Det er også muligt at sætte praktikvejledere på flere studerende på samme tid, på samme praktiksted. For at kunne gøre dette, skal du impersonate en ansat på praktikstedet. Derefter følger du denne vejledning,.

Fordi du bruger impersonate funktionen betyder det, du agerer som den person, du vælger at impersonate. Det vil dermed også sige, at den ansatte har mulighed for at gøre det samme som du gør, og dermed selv vil have mulighed for at tilknytte praktikvejlederne til den studerende.