- Prøvehåndtering i Praktikportalen og WISEflow

Integrationen går på en praktikperiode i Praktikportalen og ikke på den specifikke studerende. Det betyder at man i WISEflow skal tilknytte de studerende til deres praktikvejleder (eksaminator) manuelt (ligesom man gør med UC underviser og censor).

I totaltrækket kan man finde oplysninger om eksaminator på praktikstedet, så man kan foretage tilknytningerne i WISEflow. Man kan sagtens vente med at tilknytte eksaminator til de studerende i WISEflow til de reelt skal have adgang til de studerende. Så snart eksaminatorerne er hentet ind i WISEflow, kan de via linket i Praktikportalen komme ind på flowet i WISEflow, men de kan først se den studerende når tilknytningen er foretaget i WISEflow.

Man kan i WISEflow trykke på knappen Synkroniser med SIS så hentes tilknyttede eksaminatorer ind fra Praktikportalen til WISEflow med det samme, ellers kommer deautomatisk ind over natten.

 Hvis eksaminator ændres i Praktikportalen, så tilknyttes den nye eksaminator til flowet i WISEflow, men man skal aktivt ind og ændre tilknytningen til den studerende i WISEflow, da det er praktikperioden der er integration på.

Den oprindelige eksaminator fjernes ikke fra WISEflow, men når der ingen tilknytning er til en studerende, så er der ikke noget at se på WISEflow.

Der dannes en WISEflow nøgle under praktikperioden i Praktikportalen, som skal bruge når der oprettes flow i WISEflow.

Der skal i Praktikportalen tilføjes en eksaminator fra praktikstedet til de studerende, som herefter tilføjes i WISEflow. Det er kun muligt at tilknytte én eksaminator til en studerende i Praktikportalen.

 

Når der oprettes en praktikperiode, tilføjes WISEflow nøglen automatisk (se vejledningen Opret praktikperiode for flere informationer).

 

Der oprettes et flow i WISEflow som vanligt med esas integration - det er bedømmelsesrunde nummer der skal bruges

For at få informationer om eksaminatorer fra Praktikportalen ind i WISEflow, skal WISEflow nøglen angives under fanen Kilder

Det er praktiksteds administrator der skal tilføje eksaminator til de studerende under praktikvejlederoversigten. Men det er også muligt at gøre som uddannelsesadminsitrator under mine praktikker og detaljer (se vejledningen Sådan tilføjer jeg praktikvejledere til de studerende for flere informationer)