Vejledninger til PraktikportalenUnderviser Under praktikkenHvordan redigerer jeg en aktivitet på en eller flere studerende?

Hvordan redigerer jeg en aktivitet på en eller flere studerende?

Som administrator eller underviser kan du have et behov for, at oprette nye aktiviteter på en eller flere studerende. Før du kan oprette en aktivitet, skal du have oprettet en aktivitetsskabelon. En aktivitet kan enten være et ”dokument” eller et ”møde”. Hvis der vælges ”dokument” er der mulighed for at angive, hvor mange dage de studerende har til at udarbejde dokumentet. Du har også mulighed for at opsætte din aktivitet til, at den kræver godkendelse samt, hvem det er, der skal godkende den (studerende, praktiklærer, praktikvejleder).

Rediger aktivitet

  1. Tryk på "Rediger aktiviteter" under "Aktiviteter" i menuen "Praktik".
  2. Fremsøg de studerende du ønsker at tilføje en aktivitet til.
  3. Vælg aktiviteten du ønsker at redigere.
  4. Marker de studerende.
  5. Tryk på enten "Rediger aktivitet" eller "Rediger dokumenter/notifikationer".
  6. Hvis du klikker på "Rediger aktivitet", får du mulighed for at redigere punkterne "Aktivitetsinformationer", "Må se detaljer" og "Godkendes af". De samme punkter som også optræder under Aktivitetsskabeloner.
  7. Hvis du klikker på "Rediger dokumenter/notifikationer", får du mulighed for at redigere punkterne "Dynamiske dokumenter", "Dokumenter" og "Godkendes af". De samme punkter som også optræder under Aktivitetsskabeloner.

Vejledningen er udarbejdet af Jesper Meyer Ipsen 06-03-2018 2015