Sådan ser workflowet ud i Praktikportalen

Herunder kan du se en forsimplet praktikproces fra start til slut for Teknologi- og Businessuddannelserne ved Professionshøjskolen UCN.

Rollefordeling

Handling UCN Studiekontor Praktikkoordinator UCN vejleder Studerende
Oprette praktikperiode Hold og praktikperiode oprettes i Praktikportalen. Praktikforløbsskabelon kobles på studerende. Forud for oprettelsen sikrer praktikkoordinator, at praktikforløbsskabelon er opdateret.

Starte praktik Praktikken startes og aktiviteter angives eventuelt med start- og slutdatoer efter aftale med uddannelsen.


Oprette en plads


Studerende opretter praktikpladser og nye virksomheder. Nye virksomheder findes i CVR-registret og oprettes pba. P-nummer.
Godkende praktiksted og plads
Nye praktikpladser og virksomheder behandles løbende. Hvis godkendelsen af praktikplads er afhængig af godkendt forventningsafstemning og læringsmål, kan disse først godkendes af UCN vejleder.

Tildele UCN vejledere til studerende i Praktikportalen
Praktikkoordinator tildeler UCN vejleder til studerende. UCN vejleder skal tilknyttes studerende i Praktikportalen for at se og studerendes læringsaktiviteter.

Læringsaktiviteter

Visse læringsaktiviteter skal godkendes af UCN vejleder. Studerende arbejder med uddannelsens opsatte læringsaktiviteter i Praktikportalen.
Godkende forløb Godkender praktikforløbet efter tilbagemelding fra UCN vejleder.
UCN vejleder godkender studerendes praktik på vegne af uddannelsen og giver besked til UCN Studiekontor.