Vejledninger til PraktikportalenPraktikvejleder Før praktikkenHvorfor kan jeg ikke se mine praktikker på forsiden?

Hvorfor kan jeg ikke se mine praktikker på forsiden?

Hvis de studerende du skal have i praktik på dit praktiksted, ikke fremgår af forsiden, kan det skyldes at deres praktikperiode ikke er gået i gang endnu inde i Praktikportalen. Det er kun studerende på aktuelle praktikforløb, der fremgår af forsiden. For at se de studerende, du skal have i en fremtidig (eller tidligere) periode, skal du gøre således:

1. Vælg "Praktik" i menuen til venstre

2. Klik på "Mine praktikker"

3. Fremsøg den periode der passer.

4. Tik af, så du ser alle studerende

5. Her ser du de studerende der er tilknyttet praktikstedet på den valgte periode. Du kan klikke på dem og derved blive ført over til oversigten over dennes aktiviteter.

Vejledning udarbejdet af Eva Leth, februar 2016

14 Kommentarer

sigrid Jørgensen

Hej.
Jeg har lige fået adgang til poraktikportalen, men kan ikke se de informationer jeg har fået at vide skulle være herinde om afd. Jeg kan ej heller se de studerende osm er her lige nu. Er det fordi administrator skak tilføje mig til afd, og i så fald hvem er administrator for afd 43-3 Holbæk ?

Jesper Ipsen

Hej

Du kan ikke se noget i Portalen, fordi du ikke er koblet på nogen studerende som vejleder. Man kan kun se dem man er koblet på nemlig. Det kan Jette Falk gøre.

Penille Mau

Hej, på trods af at jeg følger vejledningen ovenfor, så kan jeg ikke se de kommende praktikanter - efteråret 2017. Det på trods af, at de er tildelt? Hjælp søges asap - deres kontaktoplysninger savnes. Tak

Tina Mørk

Hej. Jeg er vejleder for en praktikant pr.1.6. men der fremgår ingen navne i "mine praktikker".

Liv Stikling Hermansen

Hej. Jeg er souschef på et bosted, hvor vi modtager studerende, men jeg kan ikke se nogen på praktikportalen, hverken den studerende, vi har i praktik nu eller nogen andre oplysninger. Der søges hjælp hurtigst muligt, på forhånd tak. Kh Liv

Ophélie Lechien

Hej.
Jeg følger vejledningen men kan ikke se de studerende der er på praktik hos os og de kommende studerende. Jeg er ny som klinisk vejleder så måske er jeg ikke koblet på nogle. Kan i gøre noget for det?
På forhånd tak.
Mvh Ophélie

Jesper Ipsen

Hej
Jeg vil mene du ikke kan se noget i Portalen, fordi du ikke er koblet på nogen studerende som vejleder. Man kan kun se dem man er koblet på nemlig. Det kan dit UC gøre. Kontakt dem....

Jesper Ipsen

Hej Liv
Du skal tage kontakt til dit UC og spørge hvad problemet kan være..

vh
Jesper Ipsen
Praktikportalen - Absalon

Christian H Sørensen

Er det ikke meningen, at jeg som praktikansvarlig (leder) skal kunne se hvad de(n) stud. har uploadet ifht egen udvikling, dvs portefolie, opgaver, godkendelser mm, fra de tidligere praktikker?????

Jesper Ipsen

Hej Christian

KUN hvis den studerendes tidligere praktikker også fandt sted hos jer.

Henriette

Hvordan bliver jeg tilknyttet en studerende, så jeg kan se de relevante informationer?? og hvorfor er det kun nogle af as der modtager beskeder om infomøde ang. praktikker? Min kollega, som har studerende lige nu, modtager dem, men jeg som skal have den næste modtager ikke noget på trods af at jeg er oprettet i praktikportalen.

Mvh Henriette

Jesper Ipsen

Hej Henriette

Denne her er for kompliceret at tage hul på her på vejledningssiden. Kontakt den professionshøjskole du er tilknyttet og lad dem hjælpe dig:-)

vh
Jesper Ipsen

niels mortensen

hejsa, jeg har modtaget ny studerende i 1. praktikperiode i mandags, Men jeg kan ikke hende under mine praktikker. hvad gør jeg forkert.

Jesper Ipsen

Hej Niels

Er du sat på som praktikvejleder på den studerende? (Dette gøres af en personale med administrationsrettigheder).

Skriv din kommentaer

Send mig en mail, når der kommer svar