Opret praktikstedspersonale

Som administrationspersonale på en administrationsenhed har du muligheden for at oprette personale på de praktiksteder du kan se.

  1. Klik på "Alle praktiksteder" under menuen "Praktiksteder"
  2. Klik på Personale" i den vandrette menu.
  3. Klik på "Opret".

4. Udfyld relevant information. Som minimum "Praktiksted", "Navn", "Efternavn", "Email" og enten "Mobil" eller "Telefon".
5. Vælg, om denne personale skal være Praktikstedsadministrator. Praktikstedsadministratorerne har lidt flere rettigheder.
6. Slutteligt vælges "Opret"

Hvis personen på et senere tidspunkt skal "slettes", er det personale på praktikstedet, som skal sætte flueben i Inaktiv og derefter klikke på "Gem"

Personalet  er nu oprettet på praktikstedet i Praktikportalen. Personen har fået  tilsendt en aktiveringsmail. Når kontoen er aktiveret, kan denne logge  på praktikportalen.

 

Vejledningen er udarbejdet af Helle Skaaning august 2018

8 Kommentarer

Tina Nørmark

Hvordan fjerner jeg log in på praktikvejledere, som ikke arbejder i institutionen mere?

Karina Fleischer

Kære Tina

Som praktikstedsadministrator har du har mulighed for at inaktivere personale, som ikke længere skal kunne tilgå Praktikportalen. Gå til "Praktiksted" -> "Personale" -> klik på den tidligere ansatte -> sæt hak i boksen "Inaktiv" -> klik på "Gem"

Mvh. Karina

Mona Grundall Jepsen

1) Hvordan redigerer jeg i praktikstedspersonale? (Skal rette en adresse)
2) Kan jeg flytte en person fra et praktiksted til et andet, eller skal jeg inaktivere hhv. oprette igen?

Jesper Ipsen

Hej Mona
Du går ind under "Praktiksted" og "Personale". Her finder du navnet på den rette.. og trykker på denne. Nu kan du rette adresse og trykke "gem".

Vil du ændre vedkommendes arbejdssted gør du det også derinde. I øverste rullemenu kan du vælge et andet sted ..og så trykke gem.

Marlene

hvordan redigerer jeg i det der står under detaljer (under hver enkelt studerende - oplysninger om praktiksted)?

Jesper Ipsen

Hej Marlene

Du er nødt til at være lidt mere præcis: Er der oplysninger under overskriften "Praktikplads" du mener?

Ove Højer

Jeg har tidligere kunnet ændre, hvilken praktikvejleder, der er koblet til den enkelte studerende. Nu kan jeg ikke se, hvordan jeg gør det?

Mona Grundall Jepsen

Jeg har siden februar 2019 ikke kunnet logge på praktikportalen og via mailkorrespondance med konsulenter forsøgt at få hjælp til at problemet blev løst. Senest medio august, efter en pause fra februar, fordi den medarbejder jeg korresponderede med ville give det videre til kolleger efter vinterferie, men hvor sagen åbenbart blev glemt? Da der snart skal oprettes ny pladser, bliver det et problem, hvis jeg ikke kan logge på og oprette dem. Vil I prøve at få det løst hurtigst muligt (jeg skal stå som administrator af praktikpladser/tilknyttet en administrationsenhed)

Skriv din kommentaer

Send mig en mail, når der kommer svar